På dansk In English

Det kvalitative fundament

Et godt hus er bygget på et solidt fundament. Vores fundament er vores faglighed. Som specialister har vi både den erfaring i huset, som giver bredden i det vi kan tilbyde, ligesom vi har veluddannede metodenørder og spørgsmålsentusiaster, som sikrer dybden.

Og så har vi det, der udgør det Gad'ske miljø: højt til loftet, hygge med smag for forkælelse og engagement i alt fra madlavning til bogføring. En rummelig arbejdsplads, hvor vi ønsker og prioriterer forskellighed.

De kvalitative kompetencer

Tværfaglighed er centralt i et kvalitativt research-hus. Vi har psykologer, antropologer, cand. comm'ere, cand. merc'ere m.fl. ansat.

De vigtigste kvalitative kompetencer for os er åbenhed, nysgerrighed, fleksibilitet og grundighed.

Det er vigtigt at kunne lytte og være engageret i at være med til at skabe forståelse for et fænomen. Og så mener vi også, at det er vigtigt og nødvendigt at være interesseret i omverden og det samfund, vi er en del af.

Netop de kompetencer og kvaliteter kendetegner Gad's kvalitative håndværk.

Case: Kampagnetest

Formål: En udenlandsk virksomhed ønsker at teste en TV kampagne til det nordiske marked. De har brug for input til den kreative proces såvel som en indikation på hvordan kampagnen modtages og forstås.

Tilgang: To fokusgrupper i fire lande. Fokus lå ikke på at teste kampagnen i forhold til go-no go men mere på den følelsesmæssige reaktion på kampagnen som helhed såvel som i delelementer.

Output: Vi udarbejdede fire forskellige typologier af kunder, som på baggrund af hver deres behov forstod og reagerede forskelligt på kampagnen. Virksomheden og bureauet kunne her ud fra træffe beslutninger om kreative ændringer i forhold til de typer af kunder, som er vigtigst for dem at nå.